Sinds 2008

Het idee van VoetbalCity is in 2008 ontstaan. Een voetbalvereniging vroeg of wij een activiteit voor de jongste jeugd wilden organiseren. Het idee was om de jonge voetballers in een echte voetbalstad te laten voetballen. Vanuit deze activiteit is onze VoetbalStad ontstaan.

VoetbalCity het grootste VoetbalFeest van Nederland!

Betrokkenheid en verenigingsgevoel als basis

Verenigingen hebben graag betrokken leden en vinden het creëren van verenigingsgevoel erg belangrijk. Maar tegenwoordig is het lastig om activiteiten georganiseerd te krijgen door gebrek aan vrijwilligers of te weinig animo onder de leden. Dit is een probleem die wij vaak horen bij verenigingen.

VoetbalCity helpt bij het organiseren van dit verenigingsgevoel door 2 fantastische voetbalactiviteiten aan te bieden; de ‘VoetbalStad’ en ‘LedVoetbal’. Wij bouwen de VoetbalStad of LedVoetbal op en breken deze weer af, zonder dat wij hierbij hulp nodig hebben. De vereniging draagt alleen zorg voor begeleiding van de teams tijdens de activiteit.

Het is dé manier om leuke en actieve activiteiten te organiseren zodat de jongste spelers ook betrokkenheid en verenigingsgevoel krijgen. Ook de ouders worden bij de vereniging betrokken door de organisatie van deze activiteiten voor hun kinderen.

Ons Team

Ons team bestaat uit meerdere personen die allen een passie hebben voor voetbal. Wij vinden het ontzettend leuk om voor groepen kinderen sportieve voetbalactiviteiten te organiseren. We genieten er van om te zien hoeveel plezier zij hebben, maar ook wij zelf beleven elke keer weer veel voetbalplezier.

Altijd dezelfde lage prijs

Wij zijn gevestigd in het Midden van Nederland en hebben er voor gekozen om altijd dezelfde lage prijs te hanteren ongeacht waar de voetbalvereniging gevestigd is en wat de reiskosten zijn. Wij komen graag overal in het land om een leuk voetbalfeest organiseren. Wij gunnen dat elke jeugdspeler en elke voetbal vereniging!

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze VoetbalStad? Vraag dan een offerte bij ons op en reserveer de datum waarop u het voetbalspektakel wilt laten plaats vinden.