Uitleg

De VoetbalStad van VoetbalCity is het grootste voetbalfeest voor uw voetballertjes. Wij leggen u graag uit hoe onze VoetbalStad werkt

VoetbalCity het grootste VoetbalFeest van Nederland!

Hoe ziet de Ledvoetbal avond eruit!

VoetbalCity is altijd 1,5 uur van tevoren aanwezig op het sportcomplex en spreekt dan nog even de activiteit door onder het genot van een lekkere kop koffie.

Wanneer we weten op welk veld het Ledvoetbal plaatsvindt en waar de stroom verdeelkast staat gaan wij de led voetbalvelden uitrollen.

Wij hebben geen hulp nodig bij de uitrol van de velden, zodat de organisatie tijd heeft om andere zaken te regelen. Bij het opbouwen van de led voetbalvelden houden wij rekening met de ligging van het terras en de kantine. Wij zetten niets vast op kunstgras of gras.

Wij zorgen altijd dat 15 minuten voor aanvang de led voetbalvelden klaarliggen net als de led hesjes en de led voetbal.

Wat doet de organisatie van uw voetbalvereniging zelf?

Nadat de datum is vastgelegd en de offerte goedgekeurd kan de organisatie beginnen.

Eigenlijk hoeft uw organisatie niet zo veel te regelen. Op de avond zelf zal VoetbalCity en velden opbouwen en deze ook weer opruimen.

  • Wat moet de organisatie dan wel regelen:
  • Uitnodiging naar de spelers
  • Teamindelingen maken
  • Toernooi schema maken
  • Vrijwilligers regelen die bij de velden staan
  • Regelen stroomverdeelkast langs het veld
  • Muziekinstallatie langs het veld (niet nodig, wel leuk!)
  • Ranja, ijsjes etc tijdens of na de activiteit

Tijdens het Led Voetbal

VoetbalCity zorgt dat 15 minuten voor aanvang de velden klaarliggen net als de led hesjes en led voetballen. Tevens instrueren wij de vrijwilligers bij de velden, wat eigenlijk niet anders op neer komt dan de wedstrijdjes begeleiden.

VoetbalCity blijft de gehele tijd tijdens het ledvoetbal passief aanwezig. Het ledvoetbal toernooi duurt maximaal 3 uur.

Na het laatste fluitsignaal zal VoetbalCity alles weer opruimen.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze VoetbalStad? Vraag dan een offerte bij ons op en reserveer de datum waarop u het voetbalspektakel wilt laten plaats vinden.