LED voetbal

Voetballen in het donker waarbij het veld en doeltjes met ledlampjes worden verlicht. Spelers met led hesjes en voetballen met een kleurige led voetbal. Hoe leuk is dat!

VoetbalCity het grootste VoetbalFeest van Nederland!

Voetballen in het donker, hoe stoer is dat!

Bij Led Voetbal verlichten wij van Voetbalcity het veld en de twee doelen volledig met duizenden LED lampjes. Deze verlichting is gewoon aan te sluiten op 230V netstroom.

Hierdoor ontstaat er in het donker een duidelijk zichtbaar veld. De velden zijn 25m x 40m met bij voorkeur 3m x 1m goaltjes.

De twee teams, rood en groen, zijn eenvoudig te herkennen. Elke speler draagt een speciaal gemaakt lichthesje, met 4 led lampjes op de borst en 4 led lampjes op de rug. De keeper is goed te onderscheiden van z’n medespelers. Hij gebruikt namelijk de knipperlichtfunctie van zijn lichthesje. Ook de bal is met led verlicht.

Hoe ziet het Led Voetbal er uit? Wanneer kan het plaatsvinden? Wij leggen u graag uit hoe onze Led Voetbal dag er uit ziet.

Voetballen in het donker, hoe werkt dat? Wat moeten wij doen als vereniging? Is er ook pauze? Wij leggen het u graag uit.

Bent u geïnteresseerd om met uw jeugd te voetballen. Vraag dan een offerte aan voor het Led Voetbal en reserveer uw gewenste datum.

Hoe groot is het Led Voetbalveld!

Led Voetbal kan je gewoon op een normaal (kunstgras) voetbalveld spelen. Maar ook indoor kan je Led Voetballen. De spelregels wijken niet af van een reguliere voetbalwedstrijd. Afhankelijk van de leeftijd wordt er 5-5 t/m 8-8 gespeeld.

Er kan op verschillende doelen gespeeld worden, met en zonder keeper.

Wat gebeurt er met te slecht weer?

VoetbalCity staat voor VoetbalFun. Wij beseffen ons als het (erg) regent en stormt dat het voetbalplezier lastiger te realiseren is. Wij kunnen dan samen met de organisatie de activiteit op een nieuwe datum plannen.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze VoetbalStad? Vraag dan een offerte bij ons op en reserveer de datum waarop u het voetbalspektakel wilt laten plaats vinden.