Uitleg

De VoetbalStad van VoetbalCity is het grootste voetbalfeest voor uw voetballertjes. Wij leggen u graag uit hoe onze VoetbalStad werkt

VoetbalCity het grootste VoetbalFeest van Nederland!

Hoe ziet de VoetbalStad dag eruit!

VoetbalCity is altijd twee uur van tevoren aanwezig op het sportcomplex en spreekt dan nog even de dag door onder het genot van een lekkere kop koffie.

Wanneer we weten op welk veld de VoetbalStad plaatsvindt en waar de stroom verdeelkast staat gaan wij de voetbalstad opbouw.

Wij hebben geen hulp nodig bij de opbouw van de VoetbalStad. Bij het opbouwen van de onderdelen houden wij rekening met eventuele wind en met de ligging van het terras en de kantine. Wij zetten geen onderdelen vast op kunstgras of gras.

Wat doet de organisatie van uw voetbalvereniging zelf?

Nadat de datum is vastgelegd en de offerte goedgekeurd kan de organisatie beginnen.

Eigenlijk hoeft uw organisatie niet zo veel te regelen. VoetbalCity bouwt de VoetbalStad op en breekt deze ook weer af.

  • Wat moet de organisatie dan wel regelen:
  • Uitnodiging naar de spelers
  • Opstellen groepsindeling (10-12 spelers per groep)
  • Inzet van 10 vrijwilligers bij de diverse onderdelen
  • Regelen stroomverdeelkast (7500KW) langs het veld
  • Zorg voor 30 ballen | 30 hesjes
  • Muziekinstallatie langs het veld (niet nodig, wel leuk!)
  • Ranja, ijsjes etc tijdens of na de activiteit

Tijdens de VoetbalStad

VoetbalCity loopt 15 minuten voor aanvang met de vrijwilligers langs de onderdelen. Hierbij adviseren wij dat de vrijwilligers bij de onderdelen blijven staan.

Over het algemeen is de eerste ronde van 15 minuten wat hectisch omdat de voetballertjes enorm enthousiast zijn om te starten met de voetbalspellen. Om die reden loopt VoetbalCity de 1ste ronde nog rond om extra te ondersteunen, maar vanaf de 2e ronde zullen de vrijwilligers de begeleiding zelf volledig doen. Natuurlijk blijven wij wel aanwezig op het voetbalterrein.

De pauzes tussen de verschillende rondes zijn vrij in te vullen, maar worden meestal na ronde 4 en 7 gepland.

De organisatie aan een drankje

Wanneer de VoetbalStad is afgelopen zal VoetbalCity zo snel mogelijk de blowers uitzetten en de kussens laten leeglopen.

VoetbalCity heeft geen hulp nodig bij het opruimen.

Uw organisatie is alleen verantwoordelijk voor de eigen materialen en kan dus al snel genieten van een drankje op het terras.

VoetbalCity is wat langer bezig met het opruimen van alle onderdelen. Na ongeveer een uur komen wij ook graag een drankje meedoen ter afsluiting van het evenement.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze VoetbalStad? Vraag dan een offerte bij ons op en reserveer de datum waarop u het voetbalspektakel wilt laten plaats vinden.